Attentie Coaches, Consultants & Course Creators!

Leer hoe jij €10k/maand kunt verdienen met High Ticket Funnels..

...En word de onbetwiste nummer 1 in jouw niche! Leer om High Ticket producten te verkopen zodat je jouw mensen kunt bedienen met High Value. Krijg direct toegang tot de GRATIS Masterclass!

Wat je gaat leren in..

The HTFX Strategie

Hard werken is belangrijk. Maar slim werken is beter! Wat is makkelijk: 20.000 keer een product van €50 verkopen? Of 200 keer een product van €5000? De HTFX-Strategie maakt High Ticket makkelijk en toegankelijk.

🧠 

Stop met zo hard te werken..

..en start met slim werken! Het gaat allemaal om het hebben van de juiste kennis. Zou je mij geloven als ik zeg dat High Ticket Producten verkopen makkelijker is? Stel je eens voor wat voor impact het zou hebben op je leven als je maar 1 sale per maand hoefde te maken? Zou dat niet je leven totaal veranderen?

❤️ 

Hoe je ervoor zorgt dat mensen..

..volledig verliefd zullen worden op jou en je aanbod. De HTFX-Strategie leert jou bewezen content strategieën die de juiste mensen aantrekt naar jou. Mensen die klaar zijn om hun portemonnee te trekken en je te betalen voor je kennis. Stop met smeken om geld en start het aan te trekken!

⚙️  

De lead source strategie..

...die niemand je vertelt. Dit is hét ding wat de meeste 6-figure coaches geheim willen houden. Maar wij gaan je precies laten zien hoe je deze marketing tactieken, die jouw favoriete coaches gebruiken, kunt inzetten om honderden duizenden euro's te verdienen.

💰  

En als de infrastructuur staat..

...schalen we op. Zodra je consistent je doelen aan het hitten bent zijn we klaar om de volgende stap te nemen. Dit is het moment om op te schalen! Een team neerzetten, betaalde campagnes draaien en de juiste systemen neerzetten. Minder werk voor jou en het belangrijkste.. Meer geld!

🎁  

BONUS: Wekelijkse Masterclasses en Q&A livestreams

Blijf up-to-date met wat anderen aan het doen zijn dat werkt, zodat je altijd de nieuwste technieken toepast. Loop je ergens vast? Stel al je vragen in de Q&A sessies zodat je weer door kunt! Dat is hoe we samen vooruit gaan.

Dennis_en_Saar_GreyBG_GOLD.jpg

Klinkt dit je bekend in de oren?

Soms  voel je dat je..

  • ​Ontmoedigd raakt: alsof het steeds maar niet lukt om een audience op te bouwen en klanten binnen te halen.. Wat je ook probeert..
  • ​Alsof je puzzelstukjes mist: je mist het volledig plaatje waardoor je constant op zoek bent naar nieuwe kennis en eigenlijk op elk 'shiny object' springt.
  • ​Alsof je steeds te laat bent: Iedereen om je heen gaat viraal, is volgers aan het opbouwen, sales aan het maken.. Maar waarom lukt het jou dan niet?

Ik ook! Ik voel mij eigenlijk vrij vaak zo.. Maar weet dit: Jij kunt WEL het leven van je dromen bereiken. Je bent waarschijnlijk zelfs al heel dichtbij..

Weet je.. Er is één ding waar ik bang voor ben. En dat is.. Je weet niet wat je niet weet. Wat als jij dit jaar kon afsluiten met €100k op de bank.. Wat als je op fantastische vakantie kon gaan en meer tijd kon spenderen met die mensen van wie jij houdt. Wat als jij je leven om kon draaien met het maken van een kleine beslissing..

Om je te helpen om misschien wel een van de beste keuzes uit je leven te maken hebben de GRATIS HTFX Masterclass voor jou. Dit gaat jou helpen om duidelijk te krijgen hoe deze strategie een impact kan gaan maken op jou leven. Klik hieronder om de Masterclass te bekijken en deel te worden van de Unleash Academy Facebook Community!

Wat onze leden over ons zeggen..

Rogier Komproe

Rogier Komproe.jpeg

"Geld maken met TikTok.. Ik had het eigenlijk niet durven dromen."

Binnen 9 dagen na de start van de 100k Club Coaching had ik m'n eerste sale al gemaakt! €3,7k.. Dat gevoel is onbeschrijfelijk.

Dennis & Saar zijn de real deal en gaan tot het uiterste om jou te helpen je doelen te behalen! 

IMG_4263.jpg

Attention Coaches, Consultants & Course Creators:

GRATIS Masterclass Laat Zien Hoe Je €10k+/maand Kunt Verdienen Als Coach, Consultant of Course Creator Door De Kracht Van High Ticket Funnels..

...En word de onbetwiste nummer 1 in jouw niche! Leer om High Ticket producten te verkopen zodat je jouw mensen kunt bedienen met High Value. Krijg direct toegang tot de GRATIS Masterclass!